Lånat.se

Låna pengar till jul

Hur kan man låna pengar till jul? Du kan låna pengar till jul genom att ansöka om ett privatlån utan säkerhet. Du får snabbt lånebesked och snabb utbetalning av ditt privatlån. Du ansöker genom din mobil, dator eller surfplatta.

Hitta en lån som passar dig

Julen är en glädjens tid, full av ljus, drömmar och gemenskap. Vi sätter oss ner med våra nära och kära vid det klassiska julbordet med sill, köttbullar, julskinka och allting annat som brukar dukas upp. Sedan är det dags för kvällens höjdpunkt – tomten kommer på besök. Paketen ligger vackert inslagna under den klädda granen, förväntan syns i allas ögon. Detta har de gått och väntat på sedan i november när mörkret och kylan gjorde sig påminda.

Den där speciella presenten som de gått och hoppats på så länge, kommer den att ligga i någon av paketen med deras namn på? En jul när drömmar går i uppfyllelse är alltid något speciellt, det är något man minns under en lång tid framöver.

Ibland kan man dock behöva lite hjälp på traven när allt kanske inte gå som man förväntat sig – kanske har man inte kunnat jobba övertiden man räknat med, kanske har man fått oväntade utgifter. Vad som än är fallet finns det lösningar att överväga, och en mycket populär sådan är snabbt lån med snabb utbetalning.

När du ansöker om ett lån via någon av de långivare som du kan hitta hos oss så kan du ha pengarna på kontot så snabbt som inom 15 minuter. För att du ska kunna hitta ett lån som passar dig bäst så är det också viktigt att du tar del av vår jämförelse av lån här på sidan. Genom detta så kan du både spara gott om pengar och tid, den hjälp som du får av oss är alltid helt och hållet gratis.

Alla långivare som du kan hitta här på vår hemsida är under noga statlig tillsyn genom Finansinspektionen. Genom detta så kan du som låntagare alltid känna dig 100% trygg och säker oavsett vilken eller vilka långivare du än väljer.

Fördelar med ett snabbt lån inför jul

– Du kan ansöka hemifrån eller där du helst önskar vara. Du ansöker via dator, mobil eller surfplatta.

– Du får svar på din ansökan omgående och snabb utbetalning vid ett positivt besked.

– Även om du skulle ha en eller flertalet betalningsanmärkningar så finns möjlighet att låna pengar hos vissa långivare.

– Du har möjlighet att vända dig till en långivare som inte gör sina kreditupplysningar hos Upplysningscentralen (UC).

– Med ett lån så kan du se till att du och familjen får den julefrid ni förtjänar.

Vanliga krav och villkor

Det kan skilja sig lite mellan olika långivare, men kraven är oftast:
– En åldersgräns på minst 18 år, man måste vara myndig. En del långivare kan ha en något högre åldersgräns, men att man inte har uppnått myndighetsstatus är aldrig förhandlingsbart oavsett vilken långivare man än väljer.
– Att man kan uppvisa en deklarerad inkomst som långivaren kan acceptera. Ett vanligt minsta krav på inkomst är ca 100 000-120 000 kr.
– Att man är svensk medborgare och även bosatt i Sverige.
– Att ingen aktiv skuld eller anmärkning finns hos Kronofogdemyndigheten.

Innan du ansöker om ett lån

– Jämför lån ordentligt, ta inte första bästa långivare du ser. Mycket kan variera: kraven på dig som låntagare, den effektiva räntan, olika tilläggskostnader och såklart totalkostnaden. Se noga över allt detta innan du bestämmer dig så att du kan vara säker på att du ha funnit det alternativ som passar bäst för just dig.

– Tänk på att vara så realistisk som möjligt, du vill kunna betala tillbaka summan du valt under tidsperioden du bestämt dig för. Om du ser att det kan bli för tufft bör du fundera på att välja ett mindre lån alternativt en längre avbetalningsplan. Kom ihåg att ju snabbare du betalar tillbaka lånet desto billigare blir låneavgiften.

– Även om julen står framför dörren med allt vad detta innebär så behöver du också ha framförsikt som låntagare. Du behöver veta om att du kan avbetala ditt lån när det väl är dags. Ta inget lån om du redan på förhand vet med dig att du kan få svårt att betala tillbaka det.

Vi hjälper dig hitta rätt lån